Jatoba vloeren

Jatoba (Hymenaea courbaril) is een houtsoort dat veel voorkomt in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied en het hout wordt gebruikt voor zowel vloeren als meubelen. De vloerdelen hebben een bruine tot rode tint, die naar mate de Jatoba vloer langer ligt wat donkerder van kleur kan worden, wat veroorzaakt wordt door zonlicht. Jatoba is een zeer prijsvriendelijk alternatief voor de duurdere kersensoorten en bovendien een stuk harder. Daarnaast heeft Jatoba een mooie, uitgesproken houttekening waardoor een Jatoba vloer past bij vele soorten inrichtingen.
Wij zijn uw jatoba vloeren specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam. 

Jatoba vloer

Jatoba vloer

De jatoba vloeren van de Woonzaken zijn uitermate stabiel en duurzaam. De stabiliteit is te danken aan de 4 of 6 mm Jatoba massief houten toplaag op een aantal lagen van de beste kwaliteit berken multiplex.

lees verder
v.a. € 94,50