(cementgebonden) Gietvloeren

Zoals de naam al aangeeft wordt de cementgebonden gietvloer gemaakt van een cementgebonden minerale substantie. Deze gietvloeren worden ook wel Woonbeton of BetonCire genoemd. BetonCire kan in tegenstelling tot Woonbeton zelfs in vochtige ruimtes worden toegepast!
Deze cementgebonden gietvloeren van de Woonzaken hebben een meer robuuste uitstraling dan de kunststof gietvloer. Deze robuuste uitstraling brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo leent deze vloer zich uitstekend voor een industriële woonstijl. Daarnaast vallen vuiltjes en beschadigingen op de vloer minder snel op!

Woonbeton

Woonbeton van de Woonzaken is een cementgebonden gietvloer. Een gietvloer met niet alleen een grote elegantie, maar ook zeer praktisch in het gebruik. De vloer wordt vlak en naadloos uitgevloeid en naar smaak afgewerkt. Gaat u bijvoorbeeld voor een stoere of strakke uitstraling? De variatie is indrukwekkend. Uiteraard kunt u kiezen uit een Ralkleur naar keuze! Dus gaat u voor een uitgesproken of bescheiden kleur?

- In elke Ralkleur mogelijk
- In een matte of glanzende uitvoering mogelijk
- Zeer slijtvast
- Niet geschikt voor vochtige ruimtes  

 

Beton Cire

Wat verschilt Beton Ciré nu van Woonbeton?
Beton Ciré van de Woonzaken is in tegenstelling tot woonbeton te gebruiken in vochtige ruimtes. Beton Ciré is een minerale micro-mortel, met name gemaakt van natuurlijke kalk. Het werd ontwikkeld om een echte technische vooruitgang in de markt van coatings en bekledingen aan te bieden. Beton Ciré is waterdicht geweldig toepasbaar (in de badkamer) dankzij het oneindige spel van kleuren en mogelijke effecten.
Beton Ciré van de Woonzaken biedt onuitputtelijke mogelijkheden:
-  Zowel binnen als buiten
-  Van vloer tot plafond
-  Van douche tot zwembad
-  Voor meubilair en decoratie