Over ons

De Woonzaken is uw specialist op het gebied van zonwering, houten vloeren en woonmode. Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met de persoonlijke sfeer van uw woning!

Sunlite

Bij Sunlite kunt u terecht voor zonwering en verandas met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Sinds 1978 wordt onder deze naam een eigen lijn zonwering aangeboden in Nederland. Wij leveren voor buitenshuis zonneschermen, screens, markiezen en rolluiken. 

‘t Plankenhuis

Wederom ontstond er een toenemende vraag naar een specifieke productsoort: houten vloerdelen. Sinds 1999 hebben wij deze productsoort dan ook aan ons assortiment toegevoegd. Er werd boven verwachting verkocht in parket en laminaat. Daarop hebben wij voor dit segment in 2001 de naam ‘t Plankenhuis geintroduceerd.. Voor ons assortiment werken wij hecht samen met een houtschaverij.

Hometrend
In de loop der jaren  ontstond een steeds grotere vraag naar een woning waarin verschillende elementen van de inrichting op elkaar worden afgestemd. Sinds 1997 verkopen wij daarom ook verschillende typen gordijnen, harde/zachte vloerbedekking en meubilair onder de naam Hometrend.