Interieur advies & styling

Bent u toe aan een nieuw en fris interieur of heeft u net een nieuwe woning gekocht, maar zit u met de handen in het haar!? 
Het inrichten van een woning is niet voor iedereen even leuk en gemakkelijk. Want waar begint u en hoe weet u nu welke keuzes even stijlvol als praktisch zijn?
Wij helpen u graag met het inrichten van uw huis en zorgen ervoor dat de woning volledig bij uw past. 
Indien gewenst verzorgt onze binnenhuisarchitect een volledig uitgewerkt plan! Dit totaalpakket zal bestaan uit:
- Oriënterend gesprek + advies
- 2D plattegrond
- 3D impressie (fotorealistisch)

De kosten voor dit pakket bedragen €350,-

Welke woonstijl spreekt u het meest aan?

Huiselijk & Rustiek

Huiselijk & Rustiek

Deze woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van tijdloze natuurtinten, die worden gecombineerd met wit. Dit zorgt voor een lichte en ontspannen sfeer. Iemand die van een natuurlijke huislijke sfeer houdt, zal waarschijnlijk kiezen voor een lichte echte houten vloer of een laminaat of PVC vloer die zo natuurgetrouw mogelijk is. Pure materialen zorgen voor een naturel interieur en hier mag gerust een vloer liggen waar rustieke imperfecties in zitten!

lees verder
v.a. € 0,00
Stoer & Robuust

Stoer & Robuust

Deze Woonstijl kenmerkt zich door een doorleefd en sterk karakter. Deze Woonstijl laat zich het beste tot zijn recht komen door een passende robuuste vloer. Hout is van nature stoer en robuust. Kies daarom absoluut voor een natuurlijke of zo natuurgetrouw mogelijke (houten) vloer. Opvallende noesten en scheuren in een vloer zijn een pré en zullen je interieur laten spreken! Vooral brede planken doen het goed in een stoer en doorleefd interieur.

lees verder
v.a. € 0,00
Etnisch & Chique

Etnisch & Chique

lees verder
v.a. € 0,00
Elegant & Subtiel

Elegant & Subtiel

Deze woonstijl kenmerkt zich door subtiele en perfect gedoseerde elementen. Hierdoor krijgt het interieur een stijlvolle elegante uitstraling. Veel contrast tussen licht en donker geeft allure en maakt het interieur spannend. Een elegant interieur is vaak ruim en omvangrijk. Er is veel zicht op de vloer en daarom misschien wel het belangrijkste element in de woning. Kies voor een solide vloer in een donkere of juiste hele lichte kleur. Dit zorgt wederom voor een mooi en dramatisch effect!

lees verder
v.a. € 0,00
Trendy & Eigentijds

Trendy & Eigentijds

eze woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van unieke materialen en combinaties van verschillende woonstijlen. Mix and Match! is het credo. Hier wordt heel creatief mee omgegaan. Denk aan recycling en het gebruik van duurzame materialen. Op het gebied van vloeren is eigenlijk alles mogelijk mits je het maar passend combineert. De vloer krijgt een creatieve touch door een bijzondere kleur, afmeting of legmethode te kiezen. Denk aan een hip visgraat patroon of Hongaarse punt!

lees verder
v.a. € 0,00
Design & Modern

Design & Modern

Deze woonstijl kenmerkt zich het gebruik van genuanceerde tinten als wit en grijs. Dit zie je ook terug in de vloer. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een luxe houten vloer die wordt afgewerkt met een witte hardwax olie. De ruimte zal optisch groter lijken door te kiezen voor extra brede/lange planken. Dit zorgt voor een royale uitstraling. Zorg er verder voor dat de vloer geen overbodige en ruwe behandelingen onder gaat. Op deze manier blijft de vloer rustig en genuanceerd.

lees verder
v.a. € 0,00
Klassiek & Authentiek

Klassiek & Authentiek

Deze woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van elementen met organische vormen. Op deze manier ontstaat er een chique en romantische sfeer. De vloer is vaak op authentieke wijze vervaardigd en/of gelegd. Denk hierbij aan ambachtelijke legmethodes zoals een visgraat patroon, Hongaarse punt, mozaiek of Versaille patroon. Een klassieke vloer heeft een warme natuurlijke kleur en wordt vaak afgewerkt met een genuanceerd glansje. Combineer je klassieke (erf) stukken ook eens met strakke (design) objecten voor een frisse touch!

lees verder
v.a. € 0,00