Meubilair

Nieuw bij de Woonzaken! Met een uitbreiding van 150m2 kunt u bij de Woonzaken voortaan ook terecht voor meubels, lampen, en trendy karpetten. Bovendien krijgt u bij aanschaf van een (houten) vloer of buitenzonwering altijd 20% korting op uw aankoop bij Hometrend Woonmode.

Tafels

Naast de vele hippe (bijzet)tafels van o.a Zuiver & Dutch Bone bieden wij u de mogenlijkheid uw tafel helemaal zelf samen te stellen met behulp van het ‘A la Carte’ tafelconcept. Dit doet u in slechts 4 stappen:

1: Kies uw gewenste poot
2: Kies uw gewenste maat
3: Kies uw gewenste blad
4: Kies uw gewenste afwerking/kleur:

Stoelen

Naast onze collectie eettafels hebben we bij de Woonzaken ook allerlei trendy stoelen die perfect aansluiten bij deze tafels. Ook op de stoelen krijgt u standaard 20% korting wanneer u ook een vloer en/of buitenzonwering bij de Woonzaken heeft aangeschaft.
Laat u inspireren in onze vernieuwde showroom!
Hieronder alvast een greep uit onze collectie: 

Lampen

Maak uw interieur helemaal af met een eye catcher van een lamp!
Ga voor een stoere industriële lamp of een mix van verfijnde hanglampjes bij elkaar.

Karpetten

Karpetten zijn meer dan alleen mooi om te zien! Karpetten zijn namelijk bovenal heerlijk warm en comfortabel aan de voeten. Zeker als u een harde vloerbedekking heeft zoals laminaat, parket of vloertegels. Er zijn heel veel verschillende soorten karpetten met allerlei verschillende eigenschappen, kwaliteiten en prijzen. Bij Hometrend heeft u keuze uit een enorm assortiment karpetten! Kom langs om u te laten inspireren en informeren bij de Woonzaken.

Voor uw karpet aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.