Karpetten

Karpetten zijn meer dan alleen mooi om te zien! Karpetten zijn namelijk bovenal heerlijk warm en comfortabel aan de voeten. Zeker als u een harde vloerbedekking heeft zoals laminaat, parket of vloertegels. Er zijn heel veel verschillende soorten karpetten met allerlei verschillende eigenschappen, kwaliteiten en prijzen. Bij Hometrend heeft u keuze uit een enorm assortiment karpetten! Kom langs om u te laten inspireren en informeren bij de Woonzaken.

Voor uw karpet aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

Trendy & Eigentijds karpet

Trendy & Eigentijds karpet

Karpet Norway van Zuiver is een heerlijk zacht en comfotabel karpet die de trendy scnadinavische sfeer in huis haalt. Het is een handgeknoopt karpet van 100% wol en in twee kleuren en maten te bestellen.

lees verder
v.a. € 875,00
Huiselijk & Rustiek karpet

Huiselijk & Rustiek karpet

Karpet Polar is een heerlijk zacht karpet, die eigenlijk in ieder interieur tot zijn recht komt. De kleuren zijn prachtig genuanceerd en de print zorgt voor een trendy gevoel. Het karpet is machinaal vervaardigd en gemaakt van Sorona yarn vezels

lees verder
v.a. € 385,00
Design & Modern karpet

Design & Modern karpet

Karpet Nienke is een modern vervaardigd karpet met een rustige luxe uitstraling. Het karpet is hand geknoopt gevlochten, waardoor het tevens een mooie ambachtelijke uitstraling krijgt.

lees verder
v.a. € 875,00
Bruisend & gedurfd karpet

Bruisend & gedurfd karpet

Patchwork karpet vintage green is een fantastisch karpet om uw interieur helemaal af te maken! Het karpet heeft een ambachtelijke stoere uitstraling en is in meer dan 20 kleuren verkrijgbaar!

lees verder
v.a. € 335,00