• raambekleding

Hometrend Raambekleding

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Hometrend heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raambekleding.
Ons assortiment bestaat o.a. uit: (duo)rolgordijnen, paneelgordijnen, houten en aluminium jaloezien, shutters, plisse & duosse, vouwgordijnen, lamellen, inbetween- en overgordijnen.
Door te kunnen kiezen uit de volgende drie collecties vindt u een breed en betaalbaar assortiment aan raambekleding:

Basic-Collectie          : Gegarandeerd de laagste prijs!
Trend -Collectie        : Een eigentijdse collectie met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding! {20% korting icm het waardecertificaat}
A la Carte-Collectie : Door eindeloos te combineren, stelt u uw eigen raambekleding helemaal zelf samen! 
 {20% korting icm het waardecertificaat}

Hometrend rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een betaalbare vorm van raamdecoratie om een persoonlijk tintje aan uw huis te geven. Met de bijna oneindige mogelijkheden op het gebied van transparantie, kleuren, stoffen en dessins zijn rolgordijnen bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Kiest u voor strak zakelijk of warm romantisch? Bij Hometrend vindt u een breed en betaalbaar assortiment aan rolgordijnen
Voor uw rolgordijn aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Duo rolgordijnen

Wat de duo rolgordijnen van Hometrend onderscheidt van gewone rolgordijnen is het feit dat het uit twee lagen bestaat met een doorschijnende baan en een gekleurde baan. Deze twee lagen bewegen over elkaar heen, waardoor u zelf het licht inval reguleert. De rolgordijn stoffen bestaan uit horizontale banen die over elkaar heen bewegen. Zodoende kunt u zelf bepalen hoeveel lichtinval gewenst is.
Voor uw duorolgordijn aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën bieden een perfecte mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. De horizontale jaloezieën van Hometrend zijn verkrijgbaar in oneindig veel verschillende kleuren, prints en materiaaluitvoeringen. Kiest u voor aluminium of hout, een gekleurd dessin of zakelijk wit? Bij Hometrend is alles mogelijk.
Voor uw jaloezie aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Houten jaloezieën 

Gaat u voor een natuurlijke uitstraling in uw woning? Dan zijn houten jaloezien van Hometrend Woonmode de perfecte keuze! Houten jalzoezien zijn de ideale combinatie van functionaliteit en decoratie. Hometrend levert een breed scala houten jaloezieën die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeur!
Voor uw houten jaloezie aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Plisse & DUETTE®

Een interieur dat een rustige sfeer uitademt? Ga dan voor de plissé collectie van Hometrend. De fijne geplisseerde stoffen in diverse modische tinten zorgen voor een prachtig lichtdoorlatend effect in uw woning. De DUETTE® collectie van Hometrend is met haar honingraatvormige structuur een zogenoemde dubbelzijdige uitvoering van een plissé. De DUETTE® is daarnaast extra sterk, isolerend en heeft een luxe uitstraling.
Voor uw plissé en DUETTE® aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Shutters

Duurzaam, gemakkelijk in onderhoud, geschikt voor vochtige ruimtes en buitengewoon isolerend. Dat zijn maar enkele eigenschappen van de shutter collectie van Hometrend. Naast al deze functionele voordelen zijn de houten shutter van Hometrend bovenal ontzettend mooi: mooi op het gebied van uiterlijk, maar vooral op de manier waarop ze licht doorlaten.
Voor uw Shutter aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Lamelgordijnen

Van zakelijke koelheid tot een gezellig warme ambiance: de ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen van de lamel gordijnen van Hometrend zorgen in elk interieur voor een persoonlijke sfeer. Het lamel gordijn is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten (zoals schuifpuien) maar ook voor ramen met een afwijkende vorm. Vraag naar de mogelijkheden!
Voor uw lamel gordijn aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Paneelgordijnen

Voor wie trendsettend wil zijn in haar interieur is de Hometrend paneelgordijn collectie een aanrader! Doordat u de panelen helemaal dicht of open kunt schuiven bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy in uw kamer en ontstaan er bijzondere lichteffecten. Combineer transparante stoffen met niet transparante stoffen voor nog meer speels lichteffect!
Voor uw paneel gordijn aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor in de keuken, de living en de slaapkamer is het een perfect product. In onze Hometrend  collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen. Door de keuze uit de grote collectie stoffen en doordat u zelf kunt bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw kamer.
Voor uw vouwgordijn aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Overgordijnen  

Overgordijnen zijn een vorm van raamdecoratie die uw interieur op de juiste manier kunnen versterken. Klassiek of modern, cottage of vintage, overgordijnen geven uw leefruimte net die persoonlijke toevoeging. In de brede collectie overgordijnen van Hometrend vindt u niet alleen het overgordijn dat bij uw interieur aansluit, ook bijpassende gordijnroedes behoren tot de collectie. Kom langs en maak uw interieur compleet!
Voor uw overgordijn aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Vitrages / Inbetween

Gaat uw voorkeur uit naar een lichte kamer waar uw privacy gewaarborgd blijft? Dan biedt inbetween | vitrage de perfecte oplossing. Vitrage is een flinterdun gordijn, die het binnenvallende licht filtert en de inkijk tegen gaat. Afhankelijk van de gewenste lichtinval, kunt u kiezen voor transparante en lichtdoorlatende stoffen. Lichtdoorlatende stoffen zorgen voor volledige pricacy en bij transparante stoffen zullen er slechts silhouetten van buitenaf zichtbaar zijn. Er is tevens keuze uit veel gevarieerde kleuren, dessins en materialen.
Voor uw vitrage | inbetween aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

 

Nature Blinds

Hometrend nature concept omvat rolgordijnen en vouwgordijnen, gemaakt uit natuurlijke grondstoffen, zoals geweven hout, bamboe of een combinatie met textiel. Nature blinds zijn opgebouwd uit een uniek weefsel van textiel en bamboe. U heeft de keuze uit :
- Open weaving met een open structuur geweven dat een transparant effect genereert
- Closed weaving dat het zonlicht in grotere mate tegenhoudt
Nature blinds zijn perfect geschikt voor toepassing in hellende ramen, zoals in veranda"s en orangerieën.
Voor uw nature blinds aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.