Stalen (taats)deur met deurgreep

Wanneer u een stalen deur of dubbele stalen deuren wenst die een ruimte in twee delen verdeeld, gaat u het beste voor een stalen deur of dubbele stalen deuren met een deurgreep. Dit geeft een luchtig karakter aan de deur en de mogelijkheid voor een z.g.n Taatsdeurscharnier te kiezen:
Een taatsdeur is een deur die om zijn verticale as draait, waarbij de as zich niet op een van beide stijlen bevindt, maar bijvoorbeeld op 1/5 of 2/5 van de breedte van de deur voor genomen. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur.

Ook kunt u kiezen of de stalen deur een klassieke of strakke uitstraling moet krijgen. Bij een klassieke deur wordt het glas vast gezet met een stoppasta (vroeger werd hier stopverf voor gebruikt). Voor een strakker geheel kiest u voor stalen glaslatten i.p.v. de stoppasta.


Stalen (taats)deur met deurgreep - Klassiek

Stalen (taats)deur met deurgreep - Klassiek

Wanneer u een stalen deur of dubbele stalen deuren wenst die een ruimte in twee delen verdeeld, gaat u het beste voor een stalen deur of dubbele stalen deuren met een deurgreep. Dit geeft een luchtig karakter aan de deur. Het glas wordt vast gezet d.m.v. een klassieke stoppasta

lees verder
v.a. € 1745,00 Inclusief meten & montage en deurgreep
Stalen (taats)deur met deurgreep - Modern

Stalen (taats)deur met deurgreep - Modern

Wanneer u een stalen deur of dubbele stalen deuren wenst die een ruimte in twee delen verdeeld, gaat u het beste voor een stalen deur of dubbele stalen deuren met een deurgreep. Dit geeft een luchtig karakter aan de deur en de mogelijkheid voor een z.g.n Taatsdeurscharnier te kiezen voor een super strak effect!

lees verder
v.a. € 1819,00 Inclusief meten & montage en deurgreep