Stalen deur met slotplaat & deurklink

Wanneer u een stalen deur wenst die tochtvrij en goed afsluitend is, gaat u het beste voor een stalen deur met slotplaat en bijpassende deurklink. Denk bijvoorbeeld aan een stalen deur die wordt geplaatst tussen de entree en de woonkamer.

Afhankelijk van de situatie wordt er een stalen kader op maat gemaakt, die in de opening/sponning van de deur wordt geplaatst. In dit kader zal de stalen deur op maat worden afgehangen. U heeft uiteraard de keuze of de scharnieren links of rechts moeten worden geplaatst.
Ook kunt u kiezen of de stalen deur een klassieke of strakke uitstraling moet krijgen. Bij een klassieke deur wordt het glas vast gezet met een stoppasta (vroeger werd hier stopverf voor gebruikt). Voor een strakker geheel kiest u voor stalen glaslatten i.p.v. de stoppasta.


Stalen deur met slotplaat & deurklink - Klassiek

Stalen deur met slotplaat & deurklink - Klassiek

Wanneer u een stalen deur wenst die tochtvrij en goed afsluitend is, gaat u het beste voor een stalen deur met slotplaat en bijpassende deurklink. Het glas wordt vast gezet d.m.v stoppasta (klassieke stopverf)

lees verder
v.a. € 1770,00 Inclusief meten & montage | Exclusief deurklink
Stalen deur met slotplaat & deurklink - Modern

Stalen deur met slotplaat & deurklink - Modern

Wanneer u een stalen deur wenst die tochtvrij en goed afsluitend is, gaat u het beste voor een stalen deur met slotplaat en bijpassende deurklink. het glas wordt vastgezet d.m.v stalen glaslatten

lees verder
v.a. € 1845,00 Inclusief meten & montage | Exclusief deurklink