• trapbekleding

Trapbekleding

Geen idee welk type trapbekleding het beste aansluit bij uw wensen?
Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste materiaal.
Naast de keuze uit PVC, hout of laminaat kunt u ook gaan voor zachte vloerbedekking. Denk hierbij aan tapijt, sisal of marmoleum. Zachte vloerbedekking biedt ontzettend veel voordelen en is vergeleken met PVC, hout of laminaat een stuk betaalbaarder! Zo werkt tapijt zeer akoestisch en isolerend en bevat tapijt een collectie die oneindig veel kleur-en materiaalkeuze biedt! 


Tapijt

Tapijt op de trap stoffig en oubollig?.. Helemaal niet! Tegenwoordig hoeft een trap bekleed met tapijt er absoluut niet oubolllig of klassiek uit te zien. Door te kiezen voor een korte of juist een stoere lange pool in combinatie met de juiste kleur, creëert u een hedendaagse trap die perfect in uw interieur past!
Tapijt biedt overigens nog steeds de meeste voordelen. We noemen hier de belangrijkste pluspunten: 

- Onze tapijt collectie bestaat uit diverse materialen en biedt een zeer uitgebreid kleurenpallet. U vindt gegarandeerd het juiste type tapijt voor elk budget die perfect past in uw interieur.
-Tapijt voorkomt gladheid. Het zorgt voor genoeg stroefheid om uitglijden te voorkomen.
- Tapijt werkt ontzettend akoestisch! Dus geen last meer van de kinderen die hinderlijk geluid veroorzaken wanneer ze veelste hard de trap op rennen 


Sisal {natuurtapijt}

Helemaal hip! Een trap bekleed met sisal, ook wel natuurtapijt genoemd. Sisal heeft van nature een robuuste warme uitstraling en sluit daardoor perfect aan bij de huidige woontrends waarin we veel stoere robuuste materialen terug zien. Sisal is er in verschillende structuren en kleuren. Zo kiest u voor een fijn geweven sisal in een zachte grijstint voor een genuanceerde uitstraling. Voor een stoere trap, gaat u voor een grof geweven sisal in een warme caramel tint.

 


Marmoleum/ Linoleum

Voor duurzame natuurlijke trapbekleding gaat u voor Linoleum. Linoleum van de Woonzaken kent veel voordelen en is gemakkelijk te leggen. Het komt in allerlei verschillende kleuren, prints en maten, de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos! Daarnaast gaat Linoleum heel lang mee omdat het erg slijtvast is. Het wordt daarom tevens veel voor projecten gebruikt als vloerbedekking. Bovendien is Linoleum gemakkelijk schoon te houden!