Marmoleum/Linoleum

Lijnolie, houtmel, hars, jute en kalksteen. Dat zijn enkele ingrediënten van de duurzame, comfortabele en stijlvolle marmoleum vloeren van Hometrend. De marmoleum vloer is een natuurproduct dat verschillende verschijningsvormen kent. Kiest u voor banenmateriaal, tegels of een marmoleum click? Kom langs in onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden van een marmoleum vloer bij u thuis!

Voor uw marmoleum en linoleum aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

Marmoleum Fresco uit de Basic Collectie

Marmoleum Fresco uit de Basic Collectie

Marmoleum Fresco uit de Basic Collectie heeft een palet van 19 ton-sur-ton kleuren die zorgen voor een warme en landelijke sfeer. Het is een prachtig duurzaam materiaal met een praktisch gemêleerde print

lees verder
v.a. € 32,00
Marmoleum Walton Uni van Piet Boon uit de Trend Collectie

Marmoleum Walton Uni van Piet Boon uit de Trend Collectie

Walton Uni van de Woonzaken is beschikbaar in vier effen kleuren. Een eenvoudige en pure vloer met een industrieel karakter. Piet Boon heeft zelfs zijn selectie op de Walton Uni nagelaten!

lees verder
v.a. € 39,00