• Accessoires

Accessoires

Bij de Woonzaken kunt u uw zonwering of veranda volledig optimaliseren door middel van een heater en/of verlichting. Tevens kunt u uw terras optimaliseren met vlonderdelen, buitenmeubilair en binnenkort zelfs door middel van een op maat gemaakte buitenkeuken! De Woonzaken biedt u voldoende keuze voor het type verlichting en/of heater die bij uw wensen aansluit. De vlonderdelen zijn van duurzame kwaliteit en u heeft keuze uit diverse kleuren en structuren.

Terrasverwarming

Infrarood betekent niets minder dan warmtestraling. Er zijn twee soorten infrarood terrasverwarmers in de markt: Langegolf en kortegolf verwarmers. Bij langegolf verwarmers wordt de warmte overgedragen via de lucht, waar bij de kortegolf verwarmers de warmte wordt overgedragen via licht. Werking:
In de praktijk is het onmogelijk om buiten de omgevingstemperatuur te verhogen. Daarom is kortegolf infrarood de oplossing. Bij dit type wordt de warmte namelijk overgedragen via licht en wordt niet eerst de lucht verwarmd. De snelheid van de werking is dan ook niet te vergelijken met een langegolf verwarmer. Warmte van een kortegolf verwarmer is voelbaar binnen één seconde: direct dus!

Buitenkeukens en tafels

Nieuw bij de Woonzaken, buitentafels op maat!
Onder uw mooie veranda of terrasscherm mag natuurlijk geen duurzame tafel ontbreken. IQ Buitenleven heeft een prachtige collectie eiken buitentafels. Stel uw tafel helemaal zelf samen door de kiezen voor de gewenste maat, type poot en kleurbewerking.
Als kers op de taart heeft u zelf de mogelijkheid een luxe BBQ in de tafel te integrereren! 

 

Verlichting

Lekker lang nagenieten van de mooie (na)zomeravonden? Dat kan in combinatie met goede terrasverlichting en terrasverwarming zelfs het hele jaar door! Bij Sunlite zonwering hebben we verschillende mogelijkheden om u het hele jaar door van het buitenleven te laten genieten.

Vlonderdelen

De composiet vlonderdelen zijn van extreem goede kwaliteit. De dikte van 25 mm zorgt ervoor dat de delen zorgeloos buiten gelegd kunnen worden. De delen bieden wij per vierkante meter aan inclusief composiet onderbalken, montage clips en RVS schroeven. Qua afwerking is er de keuze in: glad, breed- of smal geribbeld en met houtnerf.