• Veranda


VERANDAS & TERRASOVERKAPPINGEN

Ook als het slecht weer is kunt u genieten van het buitenleven. De Veranda’s en terrasoverkappingen van Sunlite zijn een stijlvolle uitbreiding van uw leefruimte. Onze Veranda’s  zijn leverbaar in elke gewenste kleur en zowel in polycarbonaat als glasuitvoering verkrijgbaar. Wilt u optimaal profiteren van uw Veranda? Met de Sunlite terrasverwarming en de Serrola bovendakserrezonwering geniet u van behaaglijke warmte op lange zomeravonden en verkoeling op warme dagen. 

Voor uw veranda aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk. 

Verandas & Terrasoverkappingen

De verandas en terrasoverkappingen van Sunlite zijn een stijlvolle uitbreiding van uw leefruimte. Onze verandas zijn leverbaar in elke gewenste kleur en zowel in polycarbonaat als glasuitvoering verkrijgbaar.
Wilt u optimaal profiteren van uw veranda? Met de Sunlite terrasverwarming en de Serrola bovendakserrezonwering geniet u van behaaglijke warmte op lange zomeravonden en verkoeling op warme dagen.

Veranda zonwering

In een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Met veranda zonwering van Sunlite is dit verleden tijd en regelt u zelf de warmte en lichtinval in uw tuinkamer.
Wij bieden verschillende soorten verandazonwering en vele bijbehorende soorten doeken.  De doeken van Sunlite zijn stevig en zeer goed in het tegenhouden van warmte en UV-straling. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een basic, trendy, of traditionele veranda, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Pergola zonwering

De pergolazonwering van Sunlite Zonwering is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. Tevens is pergola zonwering zeer windvast en combineert het een grootst mogelijk schaduwgevend oppervlak met een minimale muurbelasting. De doordachte constructie gecombineerd met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier.

Wanden | Puien | Kozijnen | Deuren

U kunt uw veranda ook afsluiten voor regen- en windinval. Sunlite Zonwering heeft daar speciale (zij)wanden, puien en deuren voor ontwikkeld.
De (zij)wanden zijn uitgevoerd in aluminium rabatdelen in combinatie met ramen van polycarbonaat of in een luxe uitvoering van glas. De speciale (zij)wanden van Sunlite Zonwering hebben een inbouwdiepte van 58mm, een zeer stevige constructie en zijn op maat of als standaardmaat te leveren. De wanden zijn voorbereid voor glasgebruik.
De Woonzaken levert ook complete kozijnen: zowel standaard als maatwerk van aluminium of kunststof.