• Zonwering

ZONWERING

Met de zonwering van Sunlite kunt u buiten genieten zoals u dat binnen zou doen. Ontbijten in de zon? Een gezellige barbeque met vrienden en familie? De uitgekiende terrasschermen van Sunlite geven u alle ruimte om optimaal van uw terras te genieten.

KOM, KIJK EN VERGELIJK IN ONZE INSPIRERENDE SHOWROOM!

Voor uw zonwering aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

 

Knikarmschermen

Met de knikarmschermen van Sunlite kunt u buiten genieten zoals u dat binnen zou doen. Ontbijten in de zon? Een gezellige barbeque met vrienden en familie? De uitgekiende terrasschermen van Sunlite geven u alle ruimte om optimaal van uw terras te genieten. 

Voor uw zonwering aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Sunlite uitvalschermen
 

Vindt u het zomers ook zo warm in uw woning? Met een uitvalscherm van Sunlite houdt u de zon van uw ramen. Het blijft heerlijk koel in uw huis en uw meubels zijn ook nog eens beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht.

Kies voor koel; kies voor Sunlite.

Voor uw Sunlite uitvalschermen aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Sunlite markiezen
 

Romantisch en functioneel. Deze twee woorden omschrijven het best de unieke uitstraling van Sunlite markiezen. Heeft uw pand een bijzondere verfraaiing nodig? Sunlite heeft voor elk gebouw en elke stijl een passende markies. Vraag naar de mogelijkheden!

Voor uw markiezen aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Sunlite screens
 

Wilt u een koele woning met voldoende uitzicht op uw achtertuin? Screens van Sunlite filteren de zon, maar laten genoeg licht door om naar buiten te kunnen kijken. Uw huis blijft koel, en uw meubels worden beschermd tegen mogelijke verkleuringen door zonlicht. Sunlite screens staan garant voor goede materialen en een lange levensduur. Daarom geeft Sunlite op al haar screenseen fabrieksgarantie van vijf jaar!

Voor uw screens aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Sunlite rolluiken
 

De rolluiken van Sunlite zijn multifunctioneel! Ze beschermen uw huis tegen kou, warmte, regen, zonlicht en zelfs tegen geluidsoverlast. Het stevige aluminium pantser biedt ook nog een ander voordeel: inbrekers weten er geen raad mee. Kiest u voor een Sunlite rolluik? Dan kiest u voor kwaliteit met een veilig gevoel!

Voor uw Sunlite rolluik aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

 

Sunlite horren

Sunlite biedt u een uitgebreide keuze in horren voor nagenoeg elke raam of deur. U wilt toch ook dat uw woonomgeving perfect is geventileerd? Of het nu om uw badkamer, keuken, slaap- of woonkamer gaat, belangrijk is dat er frisse lucht naar binnen kan. Uiteraard met slechts alle voordelen van dien. Voortaan dus geen vervelende insecten meer in huis, maar heerlijk ongestoord genieten van een rustgevende verkoelende woonomgeving!

Wij bieden een uitgebreide collectie prachtige horren aan! Van rolhorren tot plisse hordeuren.
Neem een kijkje in onze vernieuwde showroom en laat u informeren.

Sunlite Pergola Zonwering


Pergola zonwering is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. Tevens is Sunlite pergola zonwering zeer windvast en combineert het een grootst mogelijk schaduwgevend oppervlak met een minimale muurbelasting. De doordachte constructie gecombineerd met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier! 

Voor uw pergola aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Sunlite buiten jaloezien

Bent u op zoek naar een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing. Dan kunt u perfect terecht bij Sunlite zonwering voor modern vormgegeven De buiten jaloezien warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimaal en lichtinval en spreiding worden perfect geregeld! Bovendien geven buitenjaloezieën uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.