• uitvalschermen

Sunlite uitvalschermen
 

Vindt u het zomers ook zo warm in uw woning? Met een uitvalscherm van Sunlite houdt u de zon van uw ramen. Het blijft heerlijk koel in uw huis en uw meubels zijn ook nog eens beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht.

Kies voor koel; kies voor Sunlite.

Voor uw Sunlite uitvalschermen aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

SLB-200 Uitvalscherm

SLB-200 Uitvalscherm

Uitvalscherm SL-200 van Sunlite Zonwering is een half gesloten uitvalscherm. Dit model heeft een moderne vormgeving met authentieke kwaliteit . De vormgeving van de SL-200 draagt zorg voor een goede bescherming van het doek, dat geheel opgeborgen zit in een gesloten kast.

lees verder
van 625,00 voor € 575,00 Incl.handbediening + montage
SL-280 Glijarmscherm

SL-280 Glijarmscherm

Glijarmscherm SL-280 van Sunlite Zonwering is een half gesloten glijarmscherm. Een glijarmscherm is ideaal in situaties waar een vrije doorloop gewenst is, maar een knikarmscherm niet mogelijk is. Dit model heeft een moderne vormgeving met authentieke kwaliteit .

lees verder
v.a. € 950,00
SL-370 Uitvalscherm

SL-370 Uitvalscherm

De nieuwste lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos ontwerp. Uitvalscherm SL-370 van Sunlite Zonwering behoort tot deze lijn. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt, zorgt voor een optimale bescherming van het doek. De SL- 370 gaat wel tot 500 cm breed en geeft uw pand een exclusieve uitstraling!

lees verder
v.a. € 738,00 INCLUSIEF meten & montage