B2B

Naast woninginrichting en het ontzorgen van particuliere klanten, kun je bij de Woonzaken als zakelijke klant ook uitstekend terecht.

Zakelijk

Naast woninginrichting en het ontzorgen van particuliere klanten, kun je bij de Woonzaken als zakelijke klant ook uitstekend terecht. Je gewenste plan soepel laten verlopen is vaak nogal een opgave.. Waar begin je? Wat zijn de essentiele aangelegenheden en voorwaarden? Bovendien wil je naast je gewoonlijke/dagelijkse werkzaamheden geen omslachtigheid.

Wij staan klaar om jouw project van begin tot eind te ondersteunen, met op maat gemaakte oplossingen die aan al jouw zakelijke behoeften voldoen.

Naast de technische aanpak van een passend plan, ontzorgen wij ook in de esthetische kant van het verhaal. Onze specialisten kunnen indien gewenst helpen met plattegronden op schaal of 3D-visuals.

Als ondernemer graag een partner die kan bij staan in kennis, advies en uitvoering? Geen punt! Aangezien de ondernemer voor alles te weinig tijd heeft, zijn wij graag jouw medespeler om het beste uit elk project of klus te halen!

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw zakelijke doelen kunnen helpen verwezenlijken.

Binnen

Laat je inspireren op het uitgebreide gebied van vloeren, raambekleding, meubelstukken, traprenovatie, stalen deuren en nog veel meer. Je vindt alles wat je zoekt onder één dak bij de Woonzaken.

Buiten

Buitengewoon genieten van de prachtige buitenlucht en zonneschijn, dat doe je natuurlijk op de meest comfortabele en stijlvolle manier met een zonwering of veranda van de Woonzaken.

Huis van de Toekomst

In onze conceptstore Huis van de Toekomst helpen we je jouw woning in te richten met de meest toekomstbestendige, duurzame en slimme keuzes. Samen voor een beter milieu!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van deskundig advies.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur

Loop binnen of maak een afspraak.