B2B

Naast woninginrichting en het ontzorgen van particuliere klanten, kun je bij de Woonzaken als zakelijke klant ook uitstekend terecht.

Zakelijk

Naast woninginrichting en het ontzorgen van particuliere klanten, kun je bij de Woonzaken als zakelijke klant ook uitstekend terecht. Je gewenste plan soepel laten verlopen is vaak nogal een opgave.. Waar begin je? Wat zijn de essentiële aangelegenheden en voorwaarden? Bovendien wil je naast je gewoonlijke/dagelijkse werkzaamheden geen omslachtigheid.

Partner

Als ondernemer graag een partner die kan bij staan in kennis, advies en uitvoering? Geen punt! Aangezien de ondernemer voor alles te weinig tijd heeft, zijn wij graag jouw medespeler om het beste uit elk project of klus te halen!

Ontwerp & Realisatie

Naast de technische aanpak van een passend plan, ontzorgen wij ook in de esthetische kant van het verhaal.
Wat bij ons voorop staat, is de keuze in verantwoorde materialen. Een duurzame omgeving die beter werken mogelijk maakt! Onze specialisten vertellen hier graag meer over en kunnen indien gewenst helpen met plattegronden en/of 3D-visuals.


Geïnspireerd geraakt?
Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw zakelijke doelen kunnen helpen verwezenlijken.

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur