GREEN SATURDAYS

20% korting op onze meest duurzame vloeren & zonwering

TrendAlert!
Marmoleum & Kurk vloeren:

  • Marmoleum is een merknaam van Linoleum vloeren. Naast dat Marmoleum vloeren een unieke uitstraling hebben en zeer geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming, zijn ze ook ontzettend duurzaam en zelfs CO2-neutraal. Marmoleum kan perfect onderhouden worden en zelfs opnieuw worden afgewerkt waardoor de vloeren levenslang gebruikt kunnen worden.
  • Wist je dat Marmoleum vloeren zo duurzaam zijn dat ze aan zowel LCA, EPD, en HPD certificaten voldoen? En zelfs nog meer
  • Kurk vloeren worden gemaakt van de schors van de kurkeik. Na planting is de kurkeik na 25 jaar klaar voor de eerste oogst en wordt zijn schors op ambachtelijke wijze verwijderd. Vervolgens groeit een nieuwe schors aan en kan de kurkeik iedere negen jaar geoogst worden. De kurkeik vergroot na iedere oogst zijn vermogen om CO2 op te nemen. Kurk is een uiterst efficiënte natuurlijke geluidsremmer en isolator omdat de cellen werken als akoestische isolator.
  • Wist je dat kurkvloeren net als PVC-vloeren geplakt kunnen worden? Kurk is leverbaar in kurk- en houtpatronen, waardoor je een unieke uitstraling kunt creëren met een natuurproduct die dezelfde voordelen biedt als een PVC-vloer!

* De 20% korting is n.v.t. op montage

Profiteer t/m 25 november van deze GREEN SATURDAY DEALS!

(ingebouwde) Rolluiken & Screens:

  • Onze (inbouw) rolluiken zijn de perfecte oplossing voor verduistering. Naast verduistering houden rolluiken de warmte buiten in de zomer en binnen in de winter, weren ze geluid van buitenaf en zorgen ze voor een veilig gevoel.
  • Wist je dat Bij het bouwen van woningen volgens de BENG-norm, buitenzonwering ervoor zorgt dat een woning tot wel 5 graden koeler is in de zomer. Dit is erg milieuvriendelijk omdat zonwering veel energiezuiniger is dan koelen via een WTW-installatie of airco. De inbouw rolluiken worden mooi weggewerkt, waardoor ze in open stand niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een zeer mooie esthetiek van de gevel.
  • Onze (inbouw) screens zijn de perfecte oplossing om de warmte buiten te houden in de zomer en binnen te houden in de winter. Screens zijn er voor iedereen die op zoek is naar een manier om van het buitenleven te blijven genieten, zonder dat je last hebt van de zon. Screens filteren de zon, maar laten genoeg licht door om naar buiten te kunnen kijken.
  • Wist je dat onze screens in Duitsland worden geproduceerd en een EPD milieuproductverklaring hebben. Een EPD is een document waarin informatie te vinden is over de milieu-impact van een product en staat garant voor goede materialen en een lange levensduur.

* De 20% korting is n.v.t. op montage

Blogs & Artikelen

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van deskundig advies.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur

Loop binnen of maak een afspraak.