Lamellen dak

Een lamellen dak is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een flexibele en aantrekkelijke manier om hun buitenruimte te beschermen tegen de zon, wind en regen.

Ons assortiment lamellen daken

Lamellen daken bestaan uit horizontale latten die in een bepaalde hoek kunnen worden gedraaid, hierdoor heb je de mogelijkheid de lichtinval te bepalen. De open gedraaide lamellen zorgen voor schaduw, terwijl tegelijkertijd de lucht kan blijven circuleren. Bij regen kunnen de lamellen volledig gesloten worden, zodat ze betrouwbaar bescherming bieden. In de lamellen zijn kanalen geïntegreerd die het regenwater afvoeren naar de omliggende goot.

De lamellen daken van de Woonzaken zijn gemaakt van aluminium, dit zorgt voor een luxueuze uitstraling en heeft een lange levensduur.

We bieden lamellen daken vanaf €9750,-

Kom langs in de showroom en bekijk de mogelijkheden! 

Een greep uit onze collectie lamellen daken

SL-1480 Houten staanders
incl. montage
v.a. €13757,-

SL-1480 Aluminium staanders
incl. montage
v.a. €13757,-


ONZE ZONWERING SPECIALIST

Laat je adviseren over een lamellen dak!

Buiten een zonwering aanschaffen? Met zoveel mogelijkheden is het vaak moeilijk kiezen. Gelukkig hebben we bij de Woonzaken Jan, onze ‘buiten’ specialist. Hij is specialist op het gebied zonwering en veranda’s en kan je alles vertellen over de materialen, mogelijkheden, prijzen, innovaties en onderhoudsbehoeftes.

Wij helpen je graag met de keuze voor de juiste zonwering passend bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur