Horren

De horren van de Woonzaken bieden een stijlvolle en efficiënte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een manier om hun huis te beschermen tegen insecten.

Houd insecten buiten met onze stijlvolle horren

De horren van de Woonzaken bieden een stijlvolle en efficiënte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een manier om hun huis te beschermen tegen insecten. Wij bieden een uitgebreide keuze in horren voor nagenoeg elke raam of deur. Zo heb je de mogelijkheid je woonomgeving perfect te ventileren zonder vervelende insecten in huis te halen. 

Wil je optimaal genieten van een verkoelende woonomgeving? Dan zijn de horren van de Woonzaken de perfecte oplossing.

Kom langs in de showroom en bekijk de mogelijkheden!

Een greep uit onze collectie

Ontdek ons assortiment horren bij de Woonzaken. Onze stijlvolle en efficiënte horren beschermen uw huis tegen insecten terwijl u perfect kunt ventileren. We bieden een uitgebreide keuze voor vrijwel elk raam en elke deur.

Plisse hordeur SL
incl. montage
v.a. €

Rolhor SL
incl. montage
v.a. €

SL-Plissehor
incl. montage
v.a. €


ONZE ZONWERING SPECIALIST

Advies over horren!

Buiten een zonwering aanschaffen? Met zoveel mogelijkheden is het vaak moeilijk kiezen. Gelukkig hebben we bij de Woonzaken Jan, onze ‘buiten’ specialist. Hij is specialist op het gebied zonwering en veranda’s en kan je alles vertellen over de materialen, mogelijkheden, prijzen, innovaties en onderhoudsbehoeftes.

Wij helpen je graag met de keuze voor de juiste zonwering passend bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Plan nu een advies gesprek en ontvang direct een WAARDEBON van maar liefst €100,-

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Blogs & Artikelen

eiken latjes op de wand bij de Woonzaken
Binnen | Blogs & Artikelen

Thuiswerken of minder galm in huis? Zo verbeter je de akoestiek met stijlvolle panelen

Ons huis is tegenwoordig veel meer dan alleen een woonplek. Het is een multifunctionele ruimte waarin we werken, ontspannen en samen zijn met vrienden en familie. Thuiswerken is een onderdeel van ons leven geworden. Goede akoestiek is cruciaal voor zowel werk als comfort. Bij de Woonzaken begrijpen we dit en…

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur