Zorgeloze service

Bij de Woonzaken ontzorgen we graag! We denken niet alleen mee over de beste woonoplossingen voor jouw situatie maar zorgen ook voor een heldere planning, fijne communicatie, vlekkeloze montage en duurzaam onderhoud van je aankoop!

Zorgeloze service bij de Woonzaken

Wij streven er voortdurend naar jou de meest zorgeloze service te bieden, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van je huis.
Montageservice

Wanneer de producten geleverd zijn kan het inrichten van je woning beginnen. Bij de Woonzaken hoef jij jouw vloer niet zelf te leggen en ook de raambekleding en gordijnen hoef je niet te monteren. Maak gebruik van onze montageservice want wij werken met eigen stoffeerders die precies weten hoe je de verschillende producten monteert. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van vloerverwarming in combinatie met een mooie pvc vloer.

Onderhoudsservice

Onze onderhoudsservice omvat niet alleen regulier onderhoud, maar ook snelle reparaties en technische interventies wanneer dat nodig is. Je kunt op ons rekenen om snel en efficiënt problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw vloer of zonwering altijd betrouwbaar is.

Zonwering onderhoud Onze experts staan klaar om jouw zonwering te verzorgen, zodat ze elk seizoen optimale bescherming bieden tegen de elementen. Of het nu gaat om zonneschermen, rolluiken of jaloezieën, wij zorgen ervoor dat ze soepel werken en er als nieuw uitzien.

Vloeronderhoud
Of je nu een houten, PVC of tapijtvloer hebt, ons team van specialisten beschikt over de kennis en ervaring om ze te onderhouden en te beschermen. Van grondige reiniging tot reparaties en herstelwerkzaamheden, we zorgen ervoor dat jouw vloer zijn hun schoonheid behoudt en lang meegaat.

Wat vinden wij belangrijk

  • Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en werken samen met jou om jouw woondromen te realiseren.
  • Betrouwbaarheid: Je kunt op ons vertrouwen voor hoogwaardige producten en duurzame oplossingen. Onze producten en diensten zijn zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze aan jouw verwachtingen voldoen.
  • Gemak: Winkelen bij de Woonzaken is eenvoudig en plezierig. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt handige zoek- en bestelopties. Je kunt ook onze deskundige medewerkers raadplegen voor advies op maat.
  • Responsiviteit: We zijn er wanneer je ons nodig hebt. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen.
  • Klachtenafhandeling: Mocht er ooit een probleem ontstaan, dan nemen we de verantwoordelijkheid om het recht te zetten. We streven naar een snelle en bevredigende oplossing voor al jouw zorgen.
  • Garanties en Tevredenheidsgarantie: We bieden solide garanties op onze producten en streven naar jouw volledige tevredenheid. Als je niet tevreden bent, zullen we er alles aan doen om het goed te maken.

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!