Banken

Een bank is een essentieel en vaak het centrale meubelstuk in huis. De banken van de Woonzaken brengen vorm en functie in balans.

Ons assortiment banken

Een bank is een essentieel en vaak het centrale meubelstuk in huis. De banken van de Woonzaken brengen vorm en functie in balans. Maak je keuze uit een kleine collectie banken die je volledig zelf kunt samenstellen.

Onze banken zijn zogenaamde module banken die in verschillende maten en oneindig veel stoffen komen. Op deze manier ontstaat er een enorme diversiteit aan opties en stijlen. Laat je inspireren door ons assortiment banken.

Kom langs in de showroom en bekijk de mogelijkheden!


Onze meubel specialist

Bibianne helpt je graag met banken!

Is je interieur toe aan een frisse nieuwe look? Bij de Woonzaken schenken we naast de belangrijke basics zoals vloeren en raambekleding ook aandacht aan passend meubilair. Onze meubel specialist Bibianne is de persoon die met jouw mee kan denken over de juiste keuze banken, stoelen, maatwerk tafels, vloerkleden en accessoires.

Wij helpen je graag met de keuze voor de juiste meubels passend bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur