Eiken traprenovatie

Voor de mooiste traprenovatie ga je voor een renovatie met eikenhout. Eikenhout is de bekendste houtsoort en staat bekend om zijn goede kwaliteit.

Kies jij voor een eiken traprenovatie?

Voor de mooiste traprenovatie ga je voor een renovatie met eikenhout. Eikenhout is de bekendste houtsoort en staat daarnaast bekend om zijn goede kwaliteit. Naast de mooie uitstraling is het ook een duurzame oplossing. Doordat eiken een hardhouten soort is, is het erg slijtvast en sterk, waardoor het langer mee gaat. Ook is het goed te bewerken, het is immers een natuurlijk product. Hierdoor kun je de trap volledig aanpassen op de aansluitende vloer in je woning.

Een eiken traprenovatie van de Woonzaken is zeer comfortabel en geeft een luxe sfeer in je interieur. Er zijn veel verschillende sorteringen eikenhout en vele kleuren waar je uit kunt kiezen.

Kom langs in de showroom en bekijk de verschillende mogelijkheden!

Een greep uit onze collectie eiken traprenovatie

Eiken traprenovatie A la Carte -> Dichte trap

Eiken traprenovatie A la Carte: Open trap in > 40 kleuren!


Onze traprenovatie specialist

Alex adviseert je graag over eiken traprenovatie!

Een nieuwe look voor je trap? Waar te beginnen… Je kunt met al je vragen terecht bij Alex, eigenaar van de Woonzaken en allround specialist op het gebied van ‘binnen’ wooninrichting. Kies je voor (eiken) hout, pvc of taptijt bekleding, Alex toont je alle opties en denkt mee over de beste oplossing voor jouw woon situatie.

Wij helpen je graag met de keuze voor de juiste traprenovatie passen bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur