Gietvloeren

Gietvloeren zijn een moderne en stijlvolle oplossing voor elke ruimte in je huis. Je ziet deze vloeren dan ook steeds vaker voorbij komen in verschillende interieurs.

Ons assortiment gietvloeren

De gietvloeren van de Woonzaken zijn er in twee typen: PU Gietvloeren en Corestone Nature gietvloeren. 

PU gietvloeren zijn zeer elastisch van aard en zijn nagenoeg krimp- en scheurvrij. Ze zijn erg rustig en egaal qua uitstraling en daarom goed geschikt voor een strak interieur. Het is een kunstmatige gietvloer gemaakt van polyurethaan


Onze Corestone Nature gietvloeren hebben een meer robuuste uitstraling dan een PU gietvloer, wat veel warmte met zich mee brengt. Zo leent deze vloer zich uitstekend voor een industriële of landelijke woonstijl, en ook vallen vuiltjes en beschadigingen op deze vloer minder snel op.

Onze Corestone Nature PU gietvloeren zijn voornamelijk gebaseerd op zuivere en gemodificeerde plantaardige oliën in combinatie met minerale vulstoffen en pigmenten.

Onze vloeren zijn vrij van weekmakers en PVC en bevatten géén chemische verdunningsmiddelen. De producten bevatten geen vluchtige organische componenten (VOC vrij) en hebben hierdoor nagenoeg geen emissie uitstoot nadat de producten zijn uitgehard, een milieubewuste en verantwoorde keuze dus.

Je kunt een gietvloer vinden bij de Woonzaken vanaf vanaf € 105,- per m²

Kom langs in de showroom en bekijk de mogelijkheden!

Een greep uit onze collectie gietvloeren

PU Gietvloer uit de Alifaat collectie – Sand grey

PU Gietvloer uit de Aromaat collectie – Warm grey

Gietvloer uit de Corestone Nature collectie – Perfect Solid

Gietvloer uit de Corestone Nature collectie – Concrete Blend

PU Gietvloer uit de Aromaat collectie – Soft grey

Gietvloer uit de Corestone Nature collectie – Warm Blend


Onze gietvloeren specialist

Gianni helpt je graag bij het kiezen van een gietvloer!

Vloeren zijn de basis van elke ruimte. Ze hebben een grote impact op de uitstraling en sfeer van je woning. Een vloer geeft je woning een mooie en stijlvolle uitstraling, maar moet daarnaast ook duurzaam en praktisch zijn. Er zijn veel verschillende soorten vloeren, met elk zijn unieke eigenschappen en voordelen. Bij het kiezen van een vloer hou je rekening met je persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Wij helpen je graag met de beste keuze voor de juiste vloer passend bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur