Slimme raambekleding

De elektrische raambekleding van de Woonzaken geeft je gemak. Onze slimme raambekleding aangedreven door het revolutionaire Motionblinds systeem werkt in een handomdraai.

Kies voor slimme raambekleding

De elektrische raambekleding van de Woonzaken geeft je gemak. Onze slimme raambekleding, aangedreven door het revolutionaire Motionblinds systeem, werkt in een handomdraai. Er is geen bekabeling nodig voor installatie, de geïntegreerde batterijmotoren zijn kabelvrij en USB-C oplaadbaar. Je kunt de setup code scannen met je smartphone en je laten leiden. 

Voordelen van slimme raambekleding

Kabelvrij en oplaadbaar. 
Raambekleding bij de Woonzaken is volledig kabelvrij te installeren, zonder dat hier technische kennis voor nodig is. De geïntegreerde batterijmotoren zijn oplaadbaar met een standaard USB-C kabel. Bij gemiddeld/normaal gebruik is het opladen van de motor slechts één of tweemaal per jaar nodig. 

Scan, verbind en bedien. 
Zodra de raambekleding is geïnstalleerd, scan je de setup code met een app. Na een paar simpele stappen is jouw raambekleding klaar om te worden bediend via de app.
 
Een simpele trekbeweging. 
Trekbediening is een unieke functionaliteit. Met een handmatige trekbeweging aan de ketting, het koord of de bedieningsstang zet je de raambekleding automatisch in beweging. De perfecte aanvulling op slimme bedieningsopties, er is niets voor nodig: geen connectiviteit, geen smartphone, geen afstandsbediening.

Bespaar tijd en energiekosten. 
Programmeer je raambekleding met de timerfunctie of sluit deze aan op een domotica systeem, zodat deze altijd voor de juiste isolatie en sfeer zorgen.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze specialisten in de winkel. 


Onze raambekleding specialist

Gaby adviseert je graag over slimme raambekleding!

Rolgordijnen, vouwgordijnen, inbetween gordijnen of toch liever shutters of jaloezieën? De keuze is reuze en bij de Woonzaken hebben we voor elke soort raambekleding nog talloze opties aan kleuren en materialen. Handig als er dan iemand is die met je meedenkt en je kan adviseren over de beste keuze voor jouw woonsituatie. Gaby is onze specialist die je daar graag bij helpt. Ze heeft uitgebreide materiaal en toepassingskennis en is op de hoogte van de laatste trends en innovaties.

Wij helpen je graag met de beste keuze voor de juiste raambekleding passend bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur