Buiten jaloezieën

Ben je op zoek naar een buiten jaloezie die je volledig naar je persoonlijke wensen kunt samenstellen? De Woonzaken biedt maatwerk service voor jouw zonwering.

Ons assortiment buiten jaloezieën

De buiten jaloezieën van de Woonzaken bieden je een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering.

Een buitenjaloezie is eigenlijk een combinatie van een rolluik en een screen. Met een buitenjaloezie kun je namelijk een ruimte volledig afschermen van het zicht van buitenaf maar wel op een manier dat er nog steeds natuurlijk licht de ruimte in komt. De warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimaal, de lichtinval en de spreiding worden perfect geregeld! Bovendien geven de buiten jaloezieën je gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.

Bij de Woonzaken bieden we een maatwerk service die perfect aansluit op jouw wensen. De buiten jaloezie wordt volledig op maat gemaakt en je hebt de keuze uit meerdere kleuren jaloezieën en Ralkleuren voor de cassette.

Buiten jaloezieën zijn vanaf €1314,- verkrijgbaar bij de Woonzaken. Uiteraard worden buiten jaloezieën op locatie ingemeten en gemonteerd.

Kom langs in de showroom en bekijk de mogelijkheden!

Ons maatwerk product buitenjaloezie

RSL- Buitenjaloezie: Elektrisch met rechte of ronde bak

De elektrische RSL Buitenjaloezie werkt hetzelfde als de alom bekende jaloezieën die vaak aan de binnenkant van de ramen geplaatst worden. Net als bij de producten aan de binnenkant kun je met buitenjaloezieën heel mooi de lichtinval in huis regelen. Wil je bijvoorbeeld wel naar buiten kunnen kijken maar geen direct licht binnen? Geen probleem, de lamellen kunnen in een positie gezet worden waardoor je dit bereikt. Wilt je (bijna) al het directe zonlicht en of de warmte tegenhouden in de hete zomerperiode? Ook hiervoor is een buitenjaloezie erg geschikt omdat deze de warmte tegenhoudt voordat deze het raam bereikt.

De bak en de geleiders zijn in elke gewenste RAL kleur te krijgen en de lamellen zijn in 15 verschillende kleuren te verkrijgen. 

Kom naar de winkel en bekijk de mogelijkheden.


ONZE ZONWERING SPECIALIST

Laat je adviseren over buiten jaloezieën

Buiten een zonwering aanschaffen? Met zoveel mogelijkheden is het vaak moeilijk kiezen. Gelukkig hebben we bij de Woonzaken Jan, onze ‘buiten’ specialist. Hij is specialist op het gebied zonwering en veranda’s en kan je alles vertellen over de materialen, mogelijkheden, prijzen, innovaties en onderhoudsbehoeftes.

Wij helpen je graag met de keuze voor de juiste zonwering passend bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur