Over ons

De Woonzaken is jouw specialist op het gebied van vloeren, zonwering, interieurstyling en toekomstbestendig wonen.

Meer dan 30 jaar

Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met woninginrichting. Begonnen als zonweringspecialist in Uitgeest zijn we door de jaren heen gaan uitbreiden, verhuisd naar Heemskerk, en bieden we nu een ruim assortiment op het gebied van vloeren, raambekleding, zonwering, traprenovatie, meubels, en toekomstbestendige woonoplossingen.

Wij maken duidelijke keuzes in ons assortiment om kwalitatief de beste producten voor de beste prijs te kunnen aanbieden zodat klanten altijd optimale waarde en wooncomfort van hun investering mogen verwachten. Daarnaast staat aandacht voor de klant centraal; onze specialisten nemen de tijd om je goed te adviseren en bieden in onze inspirerende showroom deskundig product- en toepassingsadvies. Daarnaast maken onze goede service en vakmanschap de Woonzaken een goede keuze.

Kom het zelf ervaren bij de Woonzaken!

Binnen

Laat je inspireren op het uitgebreide gebied van vloeren, raambekleding, meubelstukken, traprenovatie, stalen deuren en nog veel meer. Je vindt alles wat je zoekt onder één dak bij de Woonzaken.

Buiten

Buitengewoon genieten van de prachtige buitenlucht en zonneschijn, dat doe je natuurlijk op de meest comfortabele en stijlvolle manier met een zonwering of veranda van de Woonzaken.

Huis van de Toekomst

In onze conceptstore Huis van de Toekomst helpen we je jouw woning in te richten met de meest toekomstbestendige, duurzame en slimme keuzes. Samen voor een beter milieu!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van deskundig advies.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur

Loop binnen of maak een afspraak.