Traprenovatie

Traprenovatie is een uitstekende manier om een verouderde of versleten trap nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd de uitstraling van je huis te verbeteren. Onze traprenovatiediensten zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, en we bieden diverse opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.


Onze traprenovatie specialist

Alex helpt je graag!

Een nieuwe look voor je trap? Waar te beginnen….Je kunt met al je vragen terecht bij Alex, eigenaar van de Woonzaken en allround specialist op het gebied van ‘binnen’ wooninrichting.
Kies je voor (eiken) houten, pvc of tapijt bekleding, Alex toont je alle opties en denkt mee over de beste oplossing voor jouw woonsituatie.

Wij helpen je graag met de keuze voor de juiste traprenovatie passen bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur