We zijn erg enthousiast om onze nieuwste producten te laten zien: de kurk click vloeren. Deze vloeren zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook erg duurzaam. Laten we eens dieper ingaan op wat deze vloeren zo bijzonder maakt.

Waarom zijn de kruk klik vloeren duurzaam?

Een belangrijke eigenschap van onze kurk click vloeren is hun duurzaamheid. In tegenstelling tot traditionele laminaat- en kurkvloeren, die gebruik maken van HDF-dragers, zijn onze kurk click vloeren volledig gemaakt van kurk. Maar wat maakt kurk zo’n duurzaam materiaal? Dat heeft te maken met het proces hoe kurk wordt verkregen.

Een milieuvriendelijk proces

Nadat de kurkeik is geplant, wordt 25 jaar later de schors van de kurkeikboom afgehaald. In plaats van de boom te kappen, wordt de schors zorgvuldig verwijderd en gebruikt voor onze kurk click vloeren. Dit proces heeft niet alleen minimale impact op het ecosysteem, maar stelt de boom in staat om te blijven groeien.

Iedere  9 jaar kan het proces worden herhaald, waardoor een cyclus van duurzame materialen ontstaat die zowel de planeet als onze klanten ten goede komen.

Stijlvolle kurkvloer

Naast hun indrukwekkende duurzaamheid, zien onze kurk click  vloeren er ook prachtig uit. De vloeren worden namelijk in structuur geprint, waarmee de natuurlijke schoonheid van kurk geaccentueerd wordt. Wanneer het licht op deze vloeren valt, zie je de mooie structuur heel goed, waardoor een warme sfeer in elke ruimte ontstaat.

Onze kurk click  vloeren laten zien dat stijl en duurzaamheid goed samengaan. Als je een vloer zoekt die niet alleen mooi is, maar ook goed voor de aarde, dan zijn onze kurk click vloeren perfect voor jou.

Benieuwd naar de kurk klik vloer?

Wil je de kurk click vloer zelf zien? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom, waar ons deskundige team je graag helpt.