Fijn wonen en tegelijkertijd investeren in de toekomst, dat kan! Met een gloednieuwe conceptstore genaamd ‘Huis van de Toekomst’ heeft de Woonzaken uit Heemskerk een ruim aanbod van duurzame & innovatieve producten en levensduur verlengende services.

Of het nu gaat om het renoveren van een gedateerde jaren 70 woning, of het realiseren van een ultra moderne nieuwbouwwoning, tegenwoordig wordt naast de schoonheid steeds vaker, ook de milieu impact of het productrendement meegenomen in de aankoop overweging. De keuze voor de juiste vloer, zonwering of raambekleding kan hier een grote bijdrage aan leveren. Bij de Woonzaken kunnen ze alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw duurzame woonwensen.

Hoe doen ze dat? In het Huis van de Toekomst wordt aan de lange termijn gedacht en voorkomen dat er onnodig nieuwe producten worden geproduceerd. Daarnaast is er veel aandacht voor oplossingen die jouw woning een betere plek maken om in te leven. Denk hierbij aan isolerende maatregelen door middel van de juiste buitenzonwering of domotica-oplossingen die ervoor zorgen dat een airco overbodig wordt en zorgen voor grote energiebesparingen. En wist je dat er tegenwoordig prachtige gordijnen en vloeren collecties zijn, vervaardigd uit gerecyclede materialen als petflessen en oceaanplastic? Hoe mooi is dat!

Daarnaast worden de beste (natuurlijke) materialen gebruikt om een lange levensduur te garanderen. Door middel van het juiste onderhoud gaan de vloeren langer mee en de juiste voorbereidingen zorgen ervoor dat alle onze producten in de toekomst zonder veel belastende ingrepen kunnen worden vervangen of kunnen worden gerenoveerd.

Benieuwd naar innovatieve en toekomstgerichte oplossingen voor jouw interieur? In oktober profiteer je van 15% korting op alle collecties in onze conceptstore Huis van de Toekomst en diverse toekomstbestendige vloeren, zonwering en raambekleding uit het assortiment van de Woonzaken. Kom langs of plan een adviesgesprek op www.dewoonzaken.nl/doorpakken