Bij het Huis van de Toekomst geloven we in de kracht van duurzaam wonen. Het is niet alleen goed voor onze planeet, maar ook voor de kwaliteit van leven in jouw huis. We begrijpen dat het kiezen van duurzame artikelen moeilijk kan zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. In deze blog delen we 4 tips om jou te helpen bij het kiezen van duurzame woonartikelen voor jouw huis.

Tip 1: KIES VOOR DUURZAME MATERIALEN

Bij het kopen van duurzame woonartikelen is de keuze van materialen erg belangrijk. Overweeg hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen voor meubels en vloeren. Onze collectie biedt een scala aan eco-vriendelijke opties, waaronder FSC-gecertificeerd hout. Bij raambekleding en zonwering kun je kiezen voor stoffen die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Onze deskundige adviseurs in de showroom helpen je graag bij het kiezen van de juiste materialen die aan jouw wensen voldoen.

Tip 2: INVESTEER IN KWALITEIT

Duurzame artikelen moeten niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook lang meegaan. Het investeren in kwaliteit is een investering in de toekomst. Onze vloeren, meubels en traprenovaties zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wat niet alleen duurzaam is, maar ook kostenbesparend is op de lange termijn.

Tip 3: VEELZIJDIGHEID EN PERSOONLIJKE STIJL

Bij duurzaam wonen gaat het niet alleen om functionaliteit, maar ook om stijl. Onze collectie biedt veelzijdige en multifunctionele opties. Overweeg bijvoorbeeld raambekleding die zowel de temperatuur reguleert als jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van duurzame woonartikelen die bij jouw levensstijl passen.

Tip 4: HERGEBRUIK EN UPCYCLE

Hergebruik en upcycle producten in plaats van nieuwe aan te schaffen. Bij upcycling worden oude producten getransformeerd tot producten van betere kwaliteit of waarde. Upcycling biedt jou de kans om een positieve impact op het milieu te hebben, je creativiteit te uiten en je persoonlijke ruimte op te fleuren met unieke items.

Interesse in het verduurzamen van je huis? Wij helpen jou graag bij het kiezen voor duurzame artikelen. 

Neem contact met ons op, of kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren door onze deskundigen.