Duurzame houten vloeren

De houten vloeren van het huis van de toekomst zijn allemaal vervaardigd uit bomen van verantwoord bosbeheer en hebben het FSC of PEFC keurmerk.

Waarom duurzame houten vloeren?

De houten vloeren van het huis van de toekomst zijn allemaal vervaardigd uit bomen van verantwoord bosbeheer en hebben het FSC of PEFC keurmerk. Dit betekent dat voor iedere gekapte boom twee bomen worden geplant. Hout is een belangrijke aanjager van de circulaire economie omdat het fungeert als een koolstofbuffer. Bomen absorberen CO2 en slaan koolstof op. Het voordeel van hout ten opzichte van andere vloeren is dat de grondstof ook direct het eindproduct is. Bekijk hier de video waarom een houten vloer zorgt voor een Healthy Home. Wij werken onze vloeren bij voorkeur af met kwalitatieve en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten van Monocoat. Deze olie voldoet zelfs aan de speelgoed en voedselnorm. Dit betekent dat onze olie toegepast kan worden op hout dat in contact komt met voedsel en kinderen en bijvoorbeeld toegepast kan worden op keukenbladen. Kortom, onze houten vloeren zijn altijd een verantwoorde keuze!

Samenstelling: FSC Eiken, FSC berken multiplex

V Gaat een leven lang mee
V Organisch en voortdurend hernieuwbaar
V Uitermate geschikt i.c.m. vloerverwarming
V Heeft een positieve werking op het binnenklimaat
V Geluiddempend en comfortabel
V Kan zowel in patronen als recht gelegd worden
V Levensduur verlengend
V Kan als ondergrond dienen voor eventuele nieuwe vloerbedekking


service

Laat je adviseren

Persoonlijke aandacht en deskundig advies zijn onze speerpunten. Onze specialisten op het gebied van zonwering, veranda’s, vloeren, traprenovatie, raambekleding en woonmode nemen graag de tijd om je kennis te laten maken met het brede assortiment, je te informeren over materiaalkeuze en onderhoud, en je te helpen bij vragen over wooninrichting.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van deskundig advies.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur

Loop binnen of maak een afspraak.