Duurzame slimme raambekleding

Verbeter de veiligheid, comfort en verhoog de energie-efficiëntie van je woning met de slimme raambekleding van Huis van de Toekomst. Met geavanceerde technologie kun je verduistering en temperatuur regelen met slechts één druk op de knop, waardoor je energie bespaart en je leven comfortabeler maakt. Maak een verstandige keuze voor je woning én jouw portemonnee met onze slimme raambekleding.

Waarom duurzame slimme raambekleding?

Slimme raambekleding biedt de perfecte oplossing voor een modern en gebruiksvriendelijk huis. Met deze innovatieve technologie kun je de hoeveelheid licht en privacy in jouw huis eenvoudig aanpassen met behulp van een afstandsbediening, een smartphone-app of zelfs met je stem, dankzij compatibiliteit met slimme assistenten zoals Amazon Alexa en Google Home.

Een van de grootste voordelen van slimme raambekleding is de automatisering. Je kunt bijvoorbeeld de verduisteringsgordijnen instellen om te openen of te sluiten op specifieke tijden van de dag, afhankelijk van de hoeveelheid licht die je wilt. Dit kan niet alleen energie besparen, maar kan ook een groot verschil maken in hoe comfortabel jij je in jouw huis voelt.

Met de functie van geplande tijden voor openen of sluiten van de raambekleding, kun je ook een onbezorgde vakantie hebben, omdat de ramen zich zullen aanpassen zoals jij het wenst, zonder dat iemand thuis is.

Slimme raambekleding is ook een geweldige manier om de privacy in jouw huis te verhogen. Je kunt de gordijnen sluiten wanneer jij wilt, zodat je niet wordt afgeleid of gestoord terwijl je werkt of ontspant.

Als je op zoek bent naar een manier om jouw huis te verbeteren en tegelijkertijd je leven gemakkelijker te maken, is slimme raambekleding een geweldige optie om te overwegen.


onze duurzame wandbekleding specialist

Mark helpt je graag bij duurzame slimme raambekleding

Wil je als particulier of zakelijke klant de stap maken naar een toekomstbestendige woon- of werkomgeving? We helpen je graag in onze conceptstore Huis Van De Toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar om uitleg te geven over talloze duurzame mogelijkheden en innovatieve producten zoals vloeren, zonwering, raam & wandbekleding, meubels en verfproducten

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur