Duurzame houten vloeren

De houten vloeren van Huis van de Toekomst zijn allemaal vervaardigd uit bomen van verantwoord bosbeheer en hebben het FSC of PEFC keurmerk.

Waarom duurzame houten vloeren?

De houten vloeren van het huis van de toekomst zijn allemaal vervaardigd uit bomen van verantwoord bosbeheer en hebben het FSC of PEFC keurmerk. Dit betekent dat voor iedere gekapte boom twee bomen worden geplant. Hout is een belangrijke aanjager van de circulaire economie omdat het fungeert als een koolstofbuffer. Bomen absorberen CO2 en slaan koolstof op. Het voordeel van hout ten opzichte van andere vloeren is dat de grondstof ook direct het eindproduct is. Bekijk hier de video waarom een houten vloer zorgt voor een Healthy Home. Wij werken onze vloeren bij voorkeur af met kwalitatieve en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten van Monocoat. Deze olie voldoet zelfs aan de speelgoed en voedselnorm. Dit betekent dat onze olie toegepast kan worden op hout dat in contact komt met voedsel en kinderen en bijvoorbeeld toegepast kan worden op keukenbladen. Kortom, onze houten vloeren zijn altijd een verantwoorde keuze!

Samenstelling: FSC Eiken, FSC berken multiplex

V Gaat een leven lang mee
V Organisch en voortdurend hernieuwbaar
V Uitermate geschikt i.c.m. vloerverwarming
V Heeft een positieve werking op het binnenklimaat
V Geluiddempend en comfortabel
V Kan zowel in patronen als recht gelegd worden
V Levensduur verlengend
V Kan als ondergrond dienen voor eventuele nieuwe vloerbedekking


Onze duurzame vloeren specialist

Mark helpt je graag bij duurzame houten vloeren

Wil je als particulier of zakelijke klant de stap maken naar een toekomstbestendige woon- of werkomgeving? We helpen je graag in onze conceptstore Huis Van De Toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar om uitleg te geven over talloze duurzame mogelijkheden en innovatieve producten zoals vloeren, zonwering, raam & wandbekleding, meubels en verfproducten

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur