Duurzame vloerbedekkingen

De Woonzaken heeft voor iedere woning of project de juiste type vloer. Wij leveren vloerbedekking met een goede kwaliteit én prijs.

Ons assortiment

Kies je voor vloerbedekking? Dan is de Woonzaken dé woonwinkel voor jou! Met 30 jaar ervaring en veel productkennis leveren wij tapijt, vinyl, Marmoleum en karpetten op maat. De Woonzaken heeft voor iedere woning of project de juiste type vloer. Wij leveren vloerbedekking met een goede kwaliteit én prijs. Vloerbedekking is een uitstekende keuze, tapijt is niet alleen zacht en voelt comfortabel aan onder de voeten, ook isoleert het warmte en geluid goed.

Door te kunnen kiezen uit de volgende drie collecties, vind je een breed en betaalbaar assortiment aan vloerbedekking:

Basic-Collectie         : Gegarandeerd de laagste prijs!
Trend-Collectie         : Een eigentijdse collectie met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding! (20% korting icm het waardecertificaat)
A la Carte-Collectie  : Door eindeloos te combineren, stel je je eigen vloerbedekking helemaal naar je eigen wens samen!  (20% korting icm het waardecertificaat)

Kom langs in de showroom en bekijk alle mogelijkheden!


service

Laat je adviseren

Persoonlijke aandacht en deskundig advies zijn onze speerpunten. Onze specialisten op het gebied van zonwering, veranda’s, vloeren, traprenovatie, raambekleding en woonmode nemen graag de tijd om je kennis te laten maken met het brede assortiment, je te informeren over materiaalkeuze en onderhoud, en je te helpen bij vragen over wooninrichting.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van deskundig advies.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur

Loop binnen of maak een afspraak.