Duurzame akoestische panelen

De akoestische panelen van Huis van de Toekomst zorgen voor design, een verbetering van de akoestiek en duurzaamheid in iedere ruimte waarin zij geplaatst worden.

De voordelen van akoestische panelen

Onze akoestische panelen hebben een diffuus effect. Geluidsgolven worden verdeeld in kleinere geluidsgolven en zorgen zo voor een beter leefklimaat door optimale akoestiek. Het gebruikte vilt is gemaakt van gerecycled plastic dat onder andere wordt verzameld uit de wereldzeeën. Het vilt is niet alleen duurzaam, maar ook brandvertragend, hypoallergeen en heeft fantastische effectieve geluidsabsorberende werking. Het gebruikte hout wordt enkel ingekocht bij FSC-gecertificeerde dealers. Zaagsel en afval van de productie worden gerecycled om de fabriek te verwarmen. Een duurzaam Europees product wat zorgt voor prachtige wanden en verbetering van het binnenklimaat!

Samenstelling: MDF FSC Eiken, vilt maakt van gerecycled zee plastic

  • Akoestiek verbeterd.
  • Hypoallergeen.
  • Europese productie.
  • Mogelijk in 9 kleuren.
  • Optioneel in brandvertragend materiaal.
  • Zowel binnen als buiten toepasbaar.
  • Ecologisch vilt – OEKO-TEX standaard 100.

onze duurzame wandbekleding specialist

Advies over duurzame akoestische panelen

Wil je als particulier of zakelijke klant de stap maken naar een toekomstbestendige woon- of werkomgeving? We helpen je graag in onze conceptstore Huis Van De Toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar om uitleg te geven over talloze duurzame mogelijkheden en innovatieve producten zoals vloeren, zonwering, raam & wandbekleding, meubels en verfproducten

Plan nu een advies gesprek en ontvang direct een WAARDEBON van maar liefst €100,-

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Blogs & Artikelen

eiken latjes op de wand bij de Woonzaken
Binnen | Blogs & Artikelen

Thuiswerken of minder galm in huis? Zo verbeter je de akoestiek met stijlvolle panelen

Ons huis is tegenwoordig veel meer dan alleen een woonplek. Het is een multifunctionele ruimte waarin we werken, ontspannen en samen zijn met vrienden en familie. Thuiswerken is een onderdeel van ons leven geworden. Goede akoestiek is cruciaal voor zowel werk als comfort. Bij de Woonzaken begrijpen we dit en…

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur