Duurzame verf

Onze verf van Climate Coating is de verantwoordelijke keuze voor degenen die op zoek zijn naar een mooie en milieuvriendelijke afwerking.

Waarom duurzame verf?

Onze verf van Climate Coating is de verantwoordelijke keuze voor degenen die op zoek zijn naar een mooie en milieuvriendelijke afwerking. Door onze verf aan te brengen zorg je namelijk voor extra isolatie en een hogere lichtopbrengst. De specialie technologie van keramishe bolletjes die in de verf worden verwerkt zorgt voor afbsorbtie van de warmte en weerkaatsing van het licht. Dit betekent dat de verf in de zomer voor verkoeling zorgt en in de winter de warmte binnen houdt. Daarnaast heb minder lampen aan te zetten omdat de verf licht weer kaatst. Ideaal voor in iedere woning en kantoor! Keuze uit alle kleuren die jaren meegaan en bovendien is het eenvoudig aan te brengen, waardoor het ideaal is voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze prachtige showroom!

Samenstelling: Acrylaatharsdispe sie (oftewel een watergedragen verf), keramische bolletjes van siliciumioxide.

  • Temperatuurregelend.
  • Vochtregulerend.
  • Lichtreflecterend.
  • Akoestiek verbeterend.
  • CO2-reducerende muurbehandeling.
  • Zowel binnen als buiten toepasbaar.
  • Maar liefst 10 jaar garantie!

onze duurzame wandbekleding specialist

Mark adviseert je graag over duurzame verf

Wil je als particulier of zakelijke klant de stap maken naar een toekomstbestendige woon- of werkomgeving? We helpen je graag in onze conceptstore Huis Van De Toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar om uitleg te geven over talloze duurzame mogelijkheden en innovatieve producten zoals vloeren, zonwering, raam & wandbekleding, meubels en verfproducten

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

De perfecte producten uitzoeken kost vaak tijd. Maak daarom een afspraak met onze specialisten, dan hebben we alle tijd om naar je wensen te luisteren.

Contact

0251-315750
info@dewoonzaken.nl

Showroom

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur