Duurzame verf

Onze verf van Climate Coating is de verantwoordelijke keuze voor degenen die op zoek zijn naar een mooie en milieuvriendelijke afwerking.

Ons assortiment

Onze verf van Climate Coating is de verantwoordelijke keuze voor degenen die op zoek zijn naar een mooie en milieuvriendelijke afwerking. Door onze verf aan te brengen zorg je namelijk voor extra isolatie en een hogere lichtopbrengst. De specialie technologie van keramishe bolletjes die in de verf worden verwerkt zorgt voor afbsorbtie van de warmte en weerkaatsing van het licht. Dit betekent dat de verf in de zomer voor verkoeling zorgt en in de winter de warmte binnen houdt. Daarnaast heb minder lampen aan te zetten omdat de verf licht weer kaatst. Ideaal voor in iedere woning en kantoor! Keuze uit alle kleuren die jaren meegaan en bovendien is het eenvoudig aan te brengen, waardoor het ideaal is voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze prachtige showroom!

Samenstelling: Acrylaatharsdispe sie (oftewel een watergedragen verf), keramische bolletjes van siliciumioxide.

  • Temperatuurregelend.
  • Vochtregulerend.
  • Lichtreflecterend.
  • Akoestiek verbeterend.
  • CO2-reducerende muurbehandeling.
  • Zowel binnen als buiten toepasbaar.
  • Maar liefst 10 jaar garantie!

service

Laat je adviseren

Persoonlijke aandacht en deskundig advies zijn onze speerpunten. Onze specialisten op het gebied van zonwering, veranda’s, vloeren, traprenovatie, raambekleding en woonmode nemen graag de tijd om je kennis te laten maken met het brede assortiment, je te informeren over materiaalkeuze en onderhoud, en je te helpen bij vragen over wooninrichting.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van deskundig advies.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur

Loop binnen of maak een afspraak.