Ondervloeren

Ga voor een perfecte basis en kies voor de juiste ondervloer. Ondervloeren bieden niet alleen extra bescherming voor de bovenliggende vloer, maar kunnen ook bijdragen aan het verbeteren van de akoestiek en isolatie van een ruimte.

Ons assortiment

Ga voor een perfecte basis en kies voor de juiste ondervloer. Ondervloeren bieden niet alleen extra bescherming voor de bovenliggende vloer, maar kunnen ook bijdragen aan het verbeteren van de akoestiek en isolatie van een ruimte. De ondervloeren hebben dan ook een geluidsdempende en isolerende werking. Ze absorberen geluid waardoor loopgeluid wordt gereduceerd.

Bij de Woonzaken hebben we ondervloeren die speciaal geschikt zijn voor houten, laminaat of PVC vloeren. Dik of dun, oneffenheden wegwerkend, met of zonder bescherming tegen optrekkend vocht.

Kom langs in de showroom en laat je adviseren over de juiste ondervloer!


Onze vloeren specialist

Gianni helpt je graag!

Kom je een vloer uitzoeken in onze showroom, dan is de kans groot dat Gianni je komt helpen. Hij is specialist op het gebied van vloeren en kan je alles vertellen over de materialen, stijlen, trends, innovaties en onderhoudsbehoeftes.

Wij helpen je graag met de keuze voor de juiste vloer passend bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van deskundig advies.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur

Loop binnen of maak een afspraak.