Vloerverwarming

De toekomst van verwarming is vloerverwarming. Door de warmte vanuit de vloer te verspreiden, creëer je een aangename en gelijkmatige temperatuur door de gehele kamer.

Ons assortiment

De toekomst van verwarming is vloerverwarming. Door de warmte vanuit de vloer te verspreiden, creëer je een aangename en gelijkmatige temperatuur door de gehele kamer. Daarnaast is vloerverwarming energie-efficiënt, dit komt doordat je de directe objecten en personen in de ruimte verwarmt in plaats van de lucht. Het vloerverwarmingssysteem kan worden geïntegreerd in elk ontwerp, van tegels tot houten vloeren. Het is onzichtbaar en neemt ook nog eens geen waardevolle ruimte in beslag.

Kortom, vloerverwarming is de perfecte oplossing voor wie comfort, elegantie en efficiëntie wil combineren in een verwarmingssysteem.

Kom langs in de showroom en laat je adviseren! 

Een greep uit onze collectie

Ingeslepen vloerverwarming voor iedere vloerafwerking!

Gebonden vloerverwarming voor een mooie egaal verwarmde vloer


Onze ZONWERING specialist

Jan helpt je graag!

Kom je zonwering of een veranda uitzoeken in onze showroom, dan is de kans groot dat Jan je komt helpen. Hij is specialist op het gebied van zonwering en veranda’s en kan je alles vertellen over de materialen, techniek, trends, innovaties en onderhoudsbehoeftes.

Wij helpen je graag met de keuze voor de juiste (inbouw) zonwering passend bij jouw persoonlijke voorkeur, de stijl van je woning en de praktische eisen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten!

Waarom de Woonzaken?

Persoonlijke aandachT

We nemen de tijd voor je in de winkel en meten in op locatie als wij voor je monteren.

Deskundig advies

We hebben product specialisten die je graag adviseren over materialen en onderhoud.

Beste prijs/kwaliteit

We hebben voor jou een breed assortiment geselecteerd met producten met de beste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Verantwoorde keuze

Wij richten ons op duurzaam en toekomstbestendig wonen en kiezen daarom voor producten die een lange levensduur en minimale milieu impact hebben.

Zorgeloze meet-en montageservice

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken.

Inspirerende showroom

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je aan het juiste adres!

Kom langs!

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van deskundig advies.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur

Loop binnen of maak een afspraak.