• vloerbedekking

Vloerbedekking

De Woonzaken is dé woonwinkel in vloerbedekking! Met 30 jaar ervaring en veel productkennis leveren wij tapijt, vinyl, Marmoleum en karpetten op maat. De Woonzaken heeft voor iedere woning of project het beste type vloer. Voor specialistisch advies op maat bent u uiteraard van harte welkom in onze winkel. Wij leveren vloerbedekking met een goede kwaliteit én prijs.

Door te kunnen kiezen uit de volgende drie collecties vindt u een breed en betaalbaar assortiment aan vloerbedekking:

Basic-Collectie          : Gegarandeerd de laagste prijs!
Trend -Collectie        : Een eigentijdse collectie met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding! {20% korting icm het waardecertificaat}
A la Carte-Collectie : Door eindeloos te combineren, stelt u uw eigen vloerbedekking helemaal zelf samen!  {20% korting icm het waardecertificaat}

Tapijt

Comfort in elke situatie. Zo is de tapijt collectie van Hometrend het best te omschrijven. Tapijt is een ideale oplossing als het aankomt op spelende kinderen, akoestiek en contactgeluiden. Bovendien is het een zachte en uitnodigende vloerbedekking en tevens een stijlvolle oplossing voor uw interieur. Hometrend biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van uitvoeringen en kleuren. Kom langs en laat u inspireren!

Voor uw tapijt aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

Vinyl vloeren

Leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins, eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. De Ambiant vinyl vloeren van Hometrend zijn ideaal voor de liefhebber van eindeloze variatie. Bovendien dempt de vloer harde contactgeluiden, voelt deze comfortabel aan de voeten en past deze bij bijna elk interieur.

Voor uw vinyl vloer aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

Marmoleum/Linoleum

Lijnolie, houtmel, hars, jute en kalksteen. Dat zijn enkele ingrediënten van de duurzame, comfortabele en stijlvolle marmoleum vloeren van Hometrend. De marmoleum vloer is een natuurproduct dat verschillende verschijningsvormen kent. Kiest u voor banenmateriaal, tegels of een marmoleum click? Kom langs in onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden van een marmoleum vloer bij u thuis!

Voor uw marmoleum en linoleum aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

Karpetten

Karpetten zijn meer dan alleen mooi om te zien! Karpetten zijn namelijk bovenal heerlijk warm en comfortabel aan de voeten. Zeker als u een harde vloerbedekking heeft zoals laminaat, parket of vloertegels. Er zijn heel veel verschillende soorten karpetten met allerlei verschillende eigenschappen, kwaliteiten en prijzen. Bij Hometrend heeft u keuze uit een enorm assortiment karpetten Kom langs om u te laten inspireren en informeren bij de Woonzaken.

Voor uw karpet aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.